Maailman paras lenkkikaveri on jälleen iskussa Äppö ei ole ontunut saati oireillut mitenkään muutoinkaan sitten 4.11 aloitetun cartrophenpiikkikuurin. Lenkit ovat pidentyneet ja nyt ollaan jo kuukauden päivät menty ihan entiseen tahtiin. Äppön aiemmin harrastamana ”hinaaja”-tyylin lenkkeilymeno ei ole kyllä enää sallittua vaan hihnassa ollaan opeteltu kulkemaan hienosti. Tokottelutreenejäkin ollaan tehty, joskin hyvin, hyvin harvakseltaan ja harkitusti. Treeni-into on Äppösellä ollut kohdillaan, joten taidetaan jatkaa hommailua samaan verkkaiseen tahtiin.

Tässä muutama kuva rotkulasisarusten lenkkikeikalta:

Äppö ja Myrsky tunnelmoivat lenkin lomassa

Sisarusjytää

8-vuotias Myrsky osaa poseeraamisen taidon

 

Sotta sitten tarvitsisi huomattavasti intensiivisempää treenaamista, mutta mistä ihmeestä sais itteensä reeninkivirettä? Kaikenlaisesta hommailusta Sotta on ihan into piukeena ja nyt kun keskittyminen on saatu jollekkin mallille alkaa homma näyttää erehdyttävästi siltä, että jotakin osataankin. Sotassa on oikeesti aineksia näyttävään tottelevaisuuteen, kunhan akka saatais ryhdistäytymään. Ryhdistäytymisyritystä on viritteillä, kun omalla reenijengillä ollaan hommattu talvitreenausvuoro uutukaisesta koulutushallista (http://koiratarha.avaruus.net/). Tammikuussa aloitetaan tositoimet, tavoitteena olisi aloittaa tokokoeura kera tulosten Sottan kanssa ensi vuonna.

Ja Sotastakin pari ajan tasakuvaa marraskuulta:

 

 

Mitäpä sitä muuta... Marraskuun pimeys ja ankeus ovat väsyttäneet eikä mikään ole oikein jaksanut innostuttaa, mutta etiäpäin on jollakin tyylillä tuokin kuukausi taaplattu. Kameran kanssa olen epätoivoisesti yrittänyt harrastella hämärähommia kovin laihoin tuloksin. Marraskuun piristyksenä retkeiltiin siskolikkojen kanssa Jyväskylän näytelmissä ja tutusteltiin kehän laidalla mm. mielenkiintoiseen terrierimaailmaan. Muuta marraskuusta ei tainnutkaan jäädä sen kummemmin mieleen.

Hämärähommia viime viikonlopulta:

Nyt ollaan jo valoisemmilla ja talvisemmilla jäljillä, mielialakin tuntuu aavistuksen kohonneen. Joulun odotus on alkanut ja alkuvuodesta sukuun taidetaan saada uutta koiravahvistusta terrierin muodossa. Ihanaa ja piristävää!

 

Joku näistä

 

Tunnelmallista joulun odotusta!