Vuoden alussa koottiin oma pienryhmä ja laitettiin kurssianomus vetämään Minnan Koirakouluun agilityn alkeiskurssille. Äppön kanssa agilityn saloihin tutustuminen aloitettiin eilen kuuden muun innokkaan koirakon kanssa. Ryhmämme koostuu bokserista, kääpiöpinseristä ja viidestä rottweilerista ohjaajineen. Kurssilla on tarkoitus opetella agilityesteiden oikea ja turvallinen suorittamistapa sekä ohjaamisen perusteita.

Alkulämmittelyksi jokainen leikki koiransa kanssa, patukan retuuttaminen oli Äppön mielestä varsin mukavaa ja sopivan lämminkin siinä tuli meille molemmille. Ohjaamisen perusteisiin perehdyttiin lelun ja makupalojen avulla, kumpaa jompaa käytettäessä Äppö olisi saanut syttyä herkemmin haluamaan asioita. Viime kesän leireilyn kotiläksy "saa haluta tosissaan" toisti itseään. Tuskin me ihan heti mitään vauhtijälkiä alustaan saadaan aikaiseksi, mutta tavoitteena on saada kohautettua kovasti Äppön halukkuutta saada mukavia juttuja.
Esteistä ensimmäisellä kerralla tutustuttiin tavallisiin hyppyesteisiin, pituushyppyyn, renkaaseen ja putkeen. Nämä esteet olivat Äppölle tuttuja entuudestaan ja ne Äppö suoritti mallikkaasti. Oppitunnin lopussa Äppön dieselmoottorikin alkoi hiljalleen syttymään saaden tarmokkuutta tekemisiin. Kello tuntui kulkevan aivan liian vauhdikkaasti, tunti oli ohi ennen kuin ehti huomatakaan ja seuraava ryhmä odotti pääsyä areenalle. Jospa ensi kerralla saatais moottori käytiin jo heti alussa ; ) Kerrassaan todella hauskaa meillä oli ja ensi keskiviikkoa odotellaan innoissaan. A on nyt opeteltu  = )