Vaivas sen verran kovasti tuo Äppön pamaukseen reagointi ja viime treenien vaisuus, että varasin ajan eläinlääkärille Äppön korvien syynäykselle. Korvat tutkittiin ja otettiin eritenäytteet - diagnoosina korvatulehdus oikeassa korvassa. Nöyränä otin diagnoosin vastaan, kiiruhdin apteekkiin hakemaan Canaural-korvatipat ja sieltä mars kotio hoitamaan Äppösen korvaa. Kymmenen päivää aamua iltaa tiputellaan tippasia korvaan ja dopingvaroaika 7 vrk lääkityksen loppumisesta. Joudumma perumaan yhden kokeisiin ilmoittautumisen, mutta pääasia, että korva ja koiruus saadaan taas kuntoon.
Näin jälkiviisaana harmittaa niin vietävästi kun en heti tajunnut korvia tutkituttaa. Jälleen kerran tuli opetus kantapään kautta - toivottavasti opetus pysyy mielessä jatkossakin. Nyt pidetään muutama päivä totaalista treenitaukoa ja toivotaan, että sunnuntaina päästään hakutreeneihin entistä ehompina.
Hmmm... Nyt onkin oiva tilaisuus veivata Sotan kanssa sitä "kivijalkaa" vaikka ihan tehokuurina. Itse asiassa maanantaina tehtiin jo Sotan kanssa keskittymisharjoituksia sivulla istumisen tiimoilta, istumapaikka ja koiran tekeminen varmistui selkeästi kun saatiin häseltämiskouhotusta vähemmäksi ja keskittymistä paremmaksi. Harjoitukset jatkukoon.