Kohti Karhunkierrosta

Kyllä nyt kelepaa kuntoilla kun oma tauti on tipotiessään ja Äppön kroppa on letkeessä kunnossa. Viikonloppuna tohdittiin jo painella toden teolla eikä jumimerkkejä tunnu lainkaan koiran kropassa. Ihanaa kun saa antaa Äppön nautiskella täysin siemauksin liikkumisen riemusta, joka on ollut Äppölle aina se ykkösjuttu.

Reilu meininki Nauru (kuva Kaisu Luoto)

Nyt voidaan jatkaa hyvillä mielin tehovalmistautumista kesäkuun Karhunkierroskoitokseen. Fiiliksiä asian tiimoilta kohoteltiin sunnuntaina entisestään vaelluskvartettimme yhteislenkillä. Lenkkeillessä vaihdeltiin tiedonkeruu- ja tarvikehankintakuulumisia ja tehtiin jo alustavia suunnitelmia reissun tiimoilta. Mukavaa kutkuttavaa odotusta ja täpinää on selvästi ilmassa – tässähän ollaan suorastaan innosta puikeena.

Nämä kaverukset ovat kuitenkin vielä autuaan tietämättömiä tulevasta reissusta (kuva Eija Sakko)

Tottelevaisia koiria?

Äppön kanssa ollaan harjoiteltu suht ahkerasti ja nyt ollaan siinä pisteessä, että olen alkanut katselemaan tokokoekalenteria ”sillä silmällä”. Jospa sieltä löytyis vaikka meille sopiva koepäivä, ei kai se auta kuin rohkaista itsensä ja ilmoittautua.

Sotan menin sitten ilmoittamaan kilpatokokurssille. Joup, luitta oikein, siis kilpatokokurssille ja Sotta. Suoraan sanoen vähän hirvittää kun tällä hetkellä meitin tiimin lähtötaso ei kyllä päätä huimaa, mutta onhan tässä kuukausi aikaa treenata tehokkaasti. Panniikki taitaa tässä tilanteessa olla se paras motivaattori ja tehotottelevaisuustreenit on jo aloitettu.

Tähtäimessä tottelevaisuus Cool

 

Ja vielä keväisen aurinkoisia ja liikkuvaisia terveisiä Sammaltieltä Joonatanin talaviurheilukuvien myötä!

Hyvin luistaa

ja liukuu

Hoijakkaa papan tahdittamana

Välillä lätkää

ja tämäkin piti saada kokeilla Yllättynyt (kuva Kaisu Luoto)

Välillä huilitauko on paikallaan Silmänisku