Pääsiäinen vietettiin perinteisesti perheen, sukulaisten ja ystävien seurasta nauttien. Ulkoiltiin, treenailtiin koiria, seurusteltiin, aivojumpattiin, syötiin hyvin ja tietty lojoiltiin.

ILMAISUTREENIT

Pääsiäiseen kuuluu ehdottomasti hakutreenikauden aloittaminen Jossun kanssa. Lauantaina ja sunnuntaina Äppö ja Fyra saivat treenata rullailmaisujaan kohdilleen Jokirannan pelloilla. Hyvin rottistytöt hommansa hoitivat ja ansaitsivat palkkansa. Äppöllä viriteltiin talven ajaksi hautumaan jätettyä kiintorullailmaisua. Lauantaina ensimmäinen pisto tehtiin irtorullalla ja muut kolme otettiin kiintorullalla pienin avuin. Sunnuntaina Äppö sitten koki valaistuksen ja hoiti kiintorullan ottamisen ihan omatoimisesti varmistaen huolellisesti ensin ettei irtorullaa ole. Onnistuneiden treenien jälkeen on helppo olla tyytyväinen =) Kiitokset hakuiluseurasta Jossulle ja Fyralle sekä valokuvaaja Tapsalle!
w_appistuo.jpg
Löytö!


PILIKILLÄ

Sunnuntaina Joonatan pääsi papan kanssa tekoaltaalle kartuttamaan elämyksiään pilkkimisellä. Äppön kanssa änkäydyttiin poikien mukaan jäälle ulkoilemaan. Kohtalaisen kova viima ajoi minut ja Äppön jäältä metsän suojaan lenkkeilemään. Keskittyneitä pilkkijöitä viima ei kiusannut ja pojat viihtyivät puuhassaan pidemmän tovin. Kalasaalis ei ollut päätä huimaava, mutta kokemusta rikkaampana ja tyytyväisenä Joonatan reissulta tuli. Joonatan sai pilkittyä yhden ahvenen, papalle kalaonni toi kolme ahventa.
1406692.jpg
Kairaamista täytyy seurata tarkasti

1406697.jpg
Eka kertaa pilikillä

1406701.jpg
Kalasaalis

LENKKEILYÄ

Pyhinä säät suosi ulkoilua ja jonkinasteinen raittiin ilman myrkytys tuli päivittäin hankittua useampaan otteseen. Äppölle ykköslenkkiseuraa saatiin maanantaina kun käytiin Eijan ja Manun kanssa reippailemassa pari tuntia Hummastinvaaran maisemissa. Kovasti oli vauhdikasta ja vaivatonta saksanseisojan meno metsässä. Äppö ei ihan ymmärrä ettei rottweilerin ruho ole samanmoiseen juoksemiseen luotu ja juoksisi Manun perässä läkähdyksiin asti joten osan reissusta Äppö kulki remmissä.
1406705.jpg
Kaverusten menoa