Reenaillaan

Reenaamisen suhteen ollaan oltu ahkeria, päivittäin on jotain tehty eikä vapaapäiviäkään olla aina muistettu kunniottaa. Äppö on varsin mielenkiintoinen pakkaus ja koulutushommelit tämän koiruuden kanssa pähkäilytyttää päntiönään. Ylämäkkee ja alamäkkee mennään edelleen edestakaisin yhteisen sävelen hakureissullamme.

Sotta edistyy nyt huimaa vauhtia ja on tohkeissaan kaikesta touhuamisesta, ihmepätevä tyyppi suorastaan . Täytyy muistaa nyt pitää maltti mukana Sotan kanssa, ettei tuu harpottua turhan isoilla askelilla eteenpäin. Hittaasti hyvä tulloo.

Retkeillään

Syysluonnossa liikkumista ei voita mikään. Metsäpoluilla on tallusteltu tiuhaan tahtiin ja syysretkeilykin ollaan aloitettu. Kamerakin on retkeillyt mukana silloin tällöin ja retkikuvia voi katsella täällä.

Mielenkiintoinen ja mukava päivä vietettiin myös Haukiputaalla vesipelastuksen SM-kokeiden yleisön joukossa. Vepekuvvii

Rempataan (tai oikeastaan muut remppaa )

Me päästään ajamaan autot kotipihaan ja se on ISO asia se , ei tartte enää miettiä mistä tänään tulis kotiinsa. Erityisluksusta on, että viime viikolla saatiin Sammaltielle jo pätkä asfalttia, jolla on varsin miellyttävä autoilla ja pyöräillä parin vuoden sora- ja monttuepisodin jälkeen.

Ikuisuusrempasta sen verran, että suunnitelmat sen kun elää elämistään töitä tehdessä. Kaikenlainen luovuus kunniaan Aamen

Huomenna tää pakkaa autoon mittoja, koiran ja pyörän ja suuntaa kohti Sawwoo...